Kameraseura-74 Vuosikilpailu 2024

Nyt on tullut se aika vuodesta, että on aika osallistua seuramme vuosikilpailuun. Kilpailuun voivat osallistua kaikki seuran jäsenet. Vuoden viimeisessä kerhoillassa julkistetaan kilpailun tulokset sekä palkitaan molempien sarjojen kolme parasta. Kilpailun tuomarina toimii Elisa Putti.

Vuosikilpailussa on kaksi sarjaa, kuvatiedostot ja vedokset. Kuvien aihe on vapaa. Kuhunkin sarjaan enintään 6 teosta / kuvaaja. Teos on yksi kuva tai useamman kuvan (2-6 kuvaa) kokonaisuus. Useammasta kuvasta koostuva kokonaisuus on merkittävä niin, että kuvien esitysjärjestys käy yksiselitteisesti ilmi.

Kuvakoko tiedostoilla on pystysuuntaan max. 1080 ja vaakasuuntaan max. 1920 pikseliä, 300 dpi, max.2MB. Tiedoston nimeksi kuvaajan sekä kuvan nimi. Tiedostot lähetetään jpg-muodossa sähköpostiin piia.suomuvirtanen@gmail.com ke 6.11.2024 mennessä.

Vedoksilla suurin koko 40 x 50 cm pohjukkeineen. Vedoksien taakse kuvaajan ja kuvan nimi. Vedokset tulee toimittaa Kuva ja Kehys Lahdelle ke 6.11.2024 klo 16 mennessä. Tiedot osallistuvista vedoksista myös sähköpostilla Piialle!